CELLER

LES NOSTRES VINYES, AMB UNA SUPERFÍCIE DE 100 HECTÀREES, ESTAN SITUADES AL CENTRE DE LA COMARCA DE "L'ALT PENEDÈS", REGIÓ IDEAL PER A LA PRODUCCIÓ DE VI I CAVA.

Naveran és el cognom d'una família dedicada al cultiu de les vinyes i a la producció artesanal dels seus propis vins i caves. Els seus cellers estan situats a la finca de Can Parellada (Torrelavit), al centre de l'Alt Penedès. El fet de ser vitivinicultors, és a dir, de conrear les vinyes i d'elaborar els vins, controlant en tot moment el creixement i la qualitat del raïm i realitzant coupages innovadors a partir de les seves pròpies varietats, distingeix aquests cellers de la majoria dels que es troben a la zona.

En l'exercici 2010, la facturació de Caves Naveran va ser de 1,5 milions d'euros, dels quals la meitat correspon a l'exportació. Els seus principals mercats, a més d'Espanya, es troben a Bèlgica, Estats Units, Dinamarca, Japó, Suïssa, Portugal, Alemanya, Txèquia, Malta, Anglaterra i Irlanda.

La Denominació d'Origen Penedès és la primera destinació enoturística d'Espanya, amb prop de mig milió de visitants el 2009.

Bodega